Paradishaven Lolland

Lokale nyheder

Generelt

Vind stort med denne konkurrence

Vores konkurrence byder på en række fantastiske præmier, der vil gøre enhver vinder begejstret. Førstepræmien er en luksuriøs rejse for to personer til et eksotisk destinationssted, hvor du kan nyde en uforglemmelig oplevelse. Derudover kan du vinde et nyt topmoderne fladskærms-tv, der vil opgradere din hjemmebiograf-oplevelse. Og for den heldige trediepræmievinder venter et nyt avanceret smartwatch, der kan hjælpe dig med at holde styr på din dagligdag. Uanset hvilken præmie du vinder, kan du se frem til at modtage noget helt unikt og særligt.

Sådan deltager du

Det er nemt at deltage i konkurrencen. Udfyld blot formularen på vores hjemmeside med dine kontaktoplysninger og svar på et par simple spørgsmål. Vinderen udtrækkes blandt alle deltagere, som har besvaret spørgsmålene korrekt. Så hvis du ønsker at vinde, skal du vinde en konkurrence her ved at deltage. Husk at sende din besvarelse inden fristen udløber. Held og lykke.

Tidligere vinderes oplevelser

Tidligere vindere af konkurrencen har alle haft fantastiske oplevelser. Én vinder fortæller: “Jeg var så begejstret, da jeg vandt. Det var nærmest for godt til at være sandt. Præmien har gjort en kæmpe forskel for mig.” En anden vinder beretter: “Jeg brugte præmien på at købe nogle effektive gulvklude – Find effektive gulvklude her, som har gjort rengøringen meget nemmere i mit hjem. Det var en fantastisk oplevelse at vinde konkurrencen.”

Konkurrencens regler og vilkår

For at deltage i konkurrencen skal du opfylde følgende betingelser:

  • Du skal være fyldt 18 år og have et gyldigt id-kort eller pas.
  • Du skal indsende dit fulde navn, adresse og telefonnummer sammen med dit konkurrencebidrag.
  • Konkurrencen er åben fra 1. juni til 30. juni . Bidrag modtaget efter denne dato vil ikke blive taget i betragtning.
  • Vinderen vil blive udtrukket ved lodtrækning og kontaktet personligt. Vinderens navn vil også blive offentliggjort på vores hjemmeside.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvad kan du vinde?

I denne konkurrence kan du vinde en fantastisk præmie. Hovedpræmien er en luksusferie for to personer til et eksotisk feriested. Ferien inkluderer flybilletter, ophold på et 5-stjernet hotel og fuld forplejning. Derudover kan du også vinde en iPad, et gavekort på 5.000 kr. til din yndlingsbutik eller et års abonnement til en populær streamingtjeneste. Der er altså rige muligheder for at vinde noget, der kan berige dit liv på forskellige måder.

Tidsfrist og deadline

Konkurrencen løber frem til den 31. juli kl. 23:59. Alle deltagere skal have indsendt deres bidrag inden denne deadline for at være med i konkurrencen. Sent indsendte bidrag vil desværre ikke blive taget i betragtning. Vinderen offentliggøres den 15. august på vores hjemmeside og sociale mediekanaler.

Sådan vælges vinderen

Vinderen af konkurrencen udvælges ved en tilfældig lodtrækning blandt alle gyldige tilmeldinger. Alle deltagere, der har opfyldt konkurrencens betingelser, har en lige stor chance for at vinde. Lodtrækningen foretages af en uafhængig person, der ikke har nogen interesse i konkurrencens udfald. Vinderens navn offentliggøres på konkurrencens hjemmeside og sociale mediekanaler. Vinderen kontaktes direkte for at få overrakt præmien.

Inspiration til din deltagelse

Drømmer du om at vinde en stor præmie? Denne konkurrence er en fantastisk mulighed for at gøre drømmen til virkelighed. Hvad enten du ønsker at vinde en ny bil, en luksusrejse eller et kontant beløb, så er dette din chance. Lad dig inspirere af tidligere vinderes historier og bliv motiveret til at give dit bedste. Giv dig selv de bedste chancer ved at læse konkurrencebetingelserne grundigt og sørge for at følge alle instruktioner nøje. Held og lykke med din deltagelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er præmien i konkurrencen? Præmien i denne konkurrence er et gavekort på 5.000 kr. til en online butik. Hvor længe løber konkurrencen? Konkurrencen løber i 4 uger fra den 1. juni til 30. juni. Hvordan deltager jeg? For at deltage skal du udfylde et simpelt online-skema på vores hjemmeside. Skemaet tager kun et par minutter at udfylde. Hvem kan deltage? Alle personer over 18 år, som er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Hvornår trækkes vinderen? Vinderen bliver udtrukket den 1. juli og kontaktet direkte.

Deltag nu og vær med i lodtrækningen

Det er nemt at deltage i konkurrencen. Udfyld blot formularen på vores hjemmeside med dine kontaktoplysninger, og du er med i lodtrækningen om den fantastiske præmie. Vinderen bliver udtrukket den 1. juni, så skynd dig at deltage, hvis du ønsker at have chancen for at vinde. Konkurrencen er åben for alle myndige personer bosiddende i Danmark. Held og lykke.